Bu arada tarifler vermiyorsamda birikenleri -çokta yok aslında hep aynı şeyler:)-yeni yıl sonrası paylaşacağım..Geçenlerde bu kurabiyeleri yapıp komşuya gönderdiğimde aklıma Vuslatçım geldi..kurabiyelerede dişi ağrıyan kurabiye dedim:)))
Uc gun sonra Noel baba burada:)) |
Argentina dan Las Moras Black label..Bonarda 2010 dün akşam denedim..arkadaş tavsiyesi ile koleksiyonuma katmıştım, ama bendeki koleksiyonlar eksilip artıp en fazlası iki sene durup sonra kadehlere misafir olur:) son günlerde denediğim güzel keyifli kırmızılardan biri..kadeh içindeki görüntü sanki laciverte çalan bir koyulukta..burunda nefis meyve, biraz “sanki“ hanımeli-bunu bir müddet tanımlayamadığım ama sanki hanımelini andırıyordu ve öyle yazdım:), menekşe kokusu..ağızda naneli bir aroma, dolgun..bitiş uzun tam benlik... her içişte farklı tatlarla complex..bulursanız mutlaka denemenizi tavsiye ettiğim ipek gibi bir red...
Son zamanlarda farklı seçimler tatlar ile az da olsa haşır neşirim..bu arada sanmayın evde yemek pişmiyor..pilavı lapa yapmakta üstume birini tanımadığımdan, Ustad "Festiganda" gördüğüm risotto sonrası biraz ondan biraz internetteki tariflerden ortaya muhteşem mantarlı risotto çıkarıp, portakallı acı biberli karides ilavesi ile aile ile tanıştırdım..sonuc mükemmel bir lezzet idi...Son günlerde yoğunum..ortalıkta çok gözükmüyorum ama yakında sahalara döneceğim:)
No comments:
Post a Comment